Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba
Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba

Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba

1 249 kr
Availability: In stock
Art.nr

Kay Bojesens Apa kom till världen 1951. En liten krabat med stor personlighet som har blivit symbolen för en present från någon speciell, till dop, födelsedag, studentpresent eller bröllop. Det är en klassiker och en kär vän som följer med genom hela livet.

Material: Teak och limba

Skötselråd: Torkas av med en torr trasa

Kay Bojesen
Specifikation
Produktnamn Kay Bojesen Apa, liten - teak/limba
Art.nr 39250
Varumärke Kay Bojesen
Längd 19,5 cm
Bredd 5,9 cm
Höjd 19 cm
Kay Bojesen

Kay Bojesen är en av Danmarks riktiga storheter med ett konsthantverk som är bland de mest efterfrågade inom dansk design. Han kunde ge liv åt trä och blev världsberömd när han skapade sina trädjur som har själ, humor och en äkta glimt i ögat. Mest känd är han för sina lekande och levande apor och andra trädjur. Inställningen är genomgående att designen ska vara rund, mjuk och kännas skön i handen. Träleksaker ska vara enkla, hållbara och inspirera till lek. Med de här tankarna som utgångspunkt har Kay Bojesen skapat sina älskade träfigurer som tilltalar barnet inom oss. Rosendahl Design Group har valts ut av familjen Bojesen för att utveckla och producera denna älskade design och återskapa många av Kay Boyesens designer efter orginalritnigar.