Strandstolar
Sommarboden

Köp din strandstol online på Sommarboden.se - En strandstol ska vara enkel att ta med sig, gärna hopfällbar och såklart skön att både ligga och sitta i. Därför kan det vara bra att leta efter en strandstol som är ställbar och har flera lägen och kanske en ficka för bästa bok och en solkrämen!

Strandstolar

Set Descending Direction
View as Grid List

10 Items

per page
 1. ROXY Friluftsstol, alu - blå
  899 kr
 2. ROXY Friluftsstol, alu - svart
  899 kr
 3. Ulrika strandstol m ficka - svart
  689 kr
 4. Ulrika strandstol m ficka - grå
  689 kr
 5. Krocket campingstol - antracit/grå
  1 179 kr
 6. ROXY Barn Friluftsstol, alu - svart
  379 kr
 7. ROXY Barn Friluftsstol, alu - röd
  379 kr
 8. Tarn strandstol - grå
  569 kr
 9. Tarn strandstol - sand
  569 kr
 10. Ulrika strandstol m ficka - sand
  689 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

10 Items

per page

På sommaren vill man ha lite somrigt och då är strandstolar bäst

Det spelar ingen roll om man ska ha sin strandstol trädgården eller vid havet för den är lika viktig på båda ställena. Något som är viktigt är dock att strandstolen är hopfällbar för annars kan det bli oerhört jobbigt när man ska transportera sin stol till och från stranden.

 

Vi har även strandstolar för barnen

För oss på sommarboden så är det en självklarhet att hela familjen ska kunna njuta av sommaren och med tanke på detta så har vi även strandstolar för barn i vårt sortiment. Det hade väl inte varit snällt att glömma de minsta i sällskapet? 

 

Njut ordentligt i en ställbar strandstol

Det kan vara väldigt skönt att ha en ställbar stol så att man kan välja om man vill sitta upp eller ligga ner. Det kan ju till exempel vara skönt att sitta upp om man ska läsa en bok eller äta en glass men om man bara vill sola så kan det vara skönt att ligga ner.

 

Snygg design och hållbart material

Vi vill gärna att man ska kunna lita på att ens stolar håller sommar in och sommar ut så därför så har vi valt att använda oss av strandstolar i aluminium. Detta i samband med att vi har varumärken som är kända för sin kvalitet och design gör att vi känner oss säkra på slutresultatet. Vi har även utesoffor i vårt sortiment