Utemöbler

Utemöbler

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-24 of 3140

Page
per page
 1. Malta dynset till rottingfåtölj - marin
  1 295 kr
 2. Breeze dyna till stol - mörk blå
  1 525 kr
 3. Curve loungefåtölj - svart
  6 400 kr
 4. Joy matbordsunderrede 180x90 cm - ljusgrå
  12 600 kr
 5. Joy matbordsunderrede 180x90 cm - lava grå
  12 600 kr
 6. Nest rund fåtölj - natur/ljusgrå
  9 800 kr
 7. Horizon soffa, vänster modul - ljus grå
  23 500 kr
 8. Horizon soffa, höger modul - ljus grå
  23 500 kr
 9. Drop bordsskiva 200x50 cm - svart
  13 400 kr
 10. Delia divansoffa - burnt paprika/svart dyna
  8 989 kr
 11. Delia 2-sits avslut HV - khaki/svart dyna
  8 389 kr
 12. Delia hörndel - khaki/svart dyna
  3 339 kr
 13. Delia mittdel - khaki/svart dyna
  2 359 kr
 14. Delia 3-sits soffa - khaki/svart dyna
  7 199 kr
 15. Delia 3-sits soffa - antracit/svart dyna
  7 199 kr
 16. Delia karmstol - burnt paprika
  1 189 kr
 17. Delia karmstol - antracit
  1 189 kr
 18. Nimes matbord 76x76 cm - antracit
  1 989 kr
 19. Nimes soffbord 140x76 cm - khaki
  2 789 kr
 20. Nimes soffbord 140x76 cm - antracit
  2 789 kr
 21. Lyon matbord teak 194-252x92 cm - khaki
  12 489 kr
 22. Andy positionsstol - vit/offwhite
  1 689 kr
 23. Andy positionsstol - khaki
  1 495 kr
 24. Andy fotpall - vit/offwhite
  789 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-24 of 3140

Page
per page

Vi har allt du behöver till din trädgård och uteplats

Hos oss hittar du sommarens trädgårdsmöbler & utemöbler. Skapa din personliga uteplats med utemöbler från våra ledande leverantörer. Vi har loungemöbler, soffgrupper, matgrupper, soffor, fåtöljer bord, solskydd samt tillbehör som utebelysning, mattor och lyktor till din uteplats. Bygg din personliga soffgrupp med olika moduler och kombinera med matbord och stolar i olika material. Utemöbler och trädgårdsmöbler finns att få i konstrotting, aluminium, teak, hardwood, rostfritt stål, bambu och finns i färger som svart, vitt, grått och naturfärgat.

Utemöbler för alla

Vi på Sommarboden har ett stort sortiment av loungemöbler, bord och stolar som passar för både privatpersoner och offentliga miljöer såsom restauranger/café som vill skapa eller modernisera sin uteplats eller uteservering.

Kontakta oss via kundservice eller besök vår butik Sommarboden i Höllviken så kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av utemöbler, grillar, inredning, badkläder och leksaker.  

Vi har ett stort sortiment av olika utemöbler

För att göra det enklare för er att hitta bland våra utemöbler så har vi delat upp dessa i olika kategori. Nedan får ni en lista på dessa och vad man kan tänkas finna där.

 

Grupper

Är man sugen på att köpa hela grupper som matchar perfekt så har vi tagit fram loungegrupper och matgrupper som är värda att kolla på. Vi har grupper som passar familjen men som även fungerar utmärkt på hotell och restauranger.

Stolar

För att verkligen kunna njuta av sommaren så krävs det att vi har någonstans att sitta ner och vad passar då bättre än stolar. Det spelar ingen roll om ni letar efter en positionsstol eller en karmstol så har vi det i vår stora sortiment.

Bord

Det blir naturligt att man samlas runt bordet på uteplatsen. Ska man äta eller fika så är sitter man runt ett bord och samma gäller om man samlar familjen och spelar kortspel. Kolla in våra matbord från varumärken som Braba eller Cane-Line. Vi har även cafébord, soffbord och barbord.

Solskydd

Sommaren är fantastisk i all sin glans och det finns inte mycket som är skönare än att sitta i solen och bara njuta. Ska man dock sitta ute under en längre tid så är det väldigt skönt att ha ett solskydd så man inte bränner sig. Vi har en stor mängd klassiska parasoll som lätt fixar detta. Eller varför inte testa på något av våra solsegel som är väldigt snygga.

Relax

Vi kan nog alla hålla med om att sommaren är en tid för avslappning och vad passar då bättre än relaxmöbler. Letar ni efter en skön hammock att ligga i eller ni kanske är mer intresserad av en strandstol. Kolla då in vårt sortiment av relaxmöbler.

Dynor

Visst kan våra utemöbler vara snygga precis som de är men man behöver ändå dynor för att det ska bli skönt. Genom att man byter dynor så kan man på ett enkelt sätt ändra upplevelsen av sina utemöbler. Vi har bland annat sittdynor, hammockdynor, däckstolsdynor och soffdynor i vårt sortiment.

Tillbehör ute

Då vi vill att ni ska ha en så snygg trädgård som möjligt så säljer vi produkter från varumärket Garden Glory. Här har man tagit fram trädgårdstillbehör som både är hållbara och snygga jämfört med vanliga trädgårdsredskap. Ni hittar även möbelskydd & möbelöverdrag i denna kategorin.

Material

Vi har utemöbler i material som aluminium, konstrotting, teak, rostfrittstål, plast, keramik och hardwood. Så letar ni efter en möbel i ett speciellt material så hittar ni det här.