Gungstolar
Sommarboden

Köp din Gungstol online hos oss på Sommarboden.se - Ta dig tiden att varva ner från vardagen i en av våra fina gungstolar. Utnyttja den vaggande rörelsen för att minska på stressen i ditt liv. Vi har fina märken som Brafab, Cane-line och Houe.

Gungstolar

Set Descending Direction
View as Grid List

6 Items

per page
 1. Monet gungstol, natur

  4 959 kr
 2. Parc gungstol
  9 000 kr
 3. Copenhagen gungstol - lavagrå
  7 700 kr
 4. Gotland gungstol - grå
  9 749 kr
 5. Corbas gungstol - vit
  2 495 kr
 6. Sketch gungstol - grå/bambu
  4 595 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

6 Items

per page

Gungstol för utomhusbruk

En gungstol kanske inte känns som det självklara valet när man börjar titta på utemöbler till sin trädgård eller altan. Däremot så kan den fungera som ett fantastiskt komplement till soffa och fåtöljer. Det kan bli en plats där man satsar mer på lugnet än bruset som brukar infinna sig när familj och vänner samlas. Gungstolen ger er en möjlighet att koppla av utomhus som inte riktigt går i en fåtölj. Den gungande rörelsen kan hjälpa till att få din kropp och sinne i balans efter en stressig dag. Det spelar ingen roll om man läser en spännande bok eller om man sitter ensam med sina tankar. Ett extra plus blir ju även att när man är ute så får man i sig den friska luften. Det går även bra att komplettera med en fotpall.

 

Gungstolar kommer i många olika former och material så ta er tiden att hitta något som passar in just hos er. Vi har allt från aluminium och teak till rotting i vårt sortiment. Rotting rekommenderas däremot till att vara inomhus eller i ett inglasat utrymme. Vi har både mer ny moderna designer och en äldre mer traditionell design. Så vi är helt säkra på att ni kommer att hitta något som passar just er smak.