Serveringsbord

Serveringsbord

Set Descending Direction
View as Grid List

8 Items

per page
 1. Serveringsvagn aluminium, flera färger
  11 865 kr
 2. Rail brickbord, vikbar
  3 675 kr
 3. Gonesse sidobord - antracit
  1 889 kr
 4. Serveringsvagn m hjul - teak
  11 120 kr
 5. Rullbord m hjul - teak
  5 200 kr
 6. Alfred sidobord - rosemary
  2 789 kr
 7. Rest sidobord/pall, Ø 44 cm - grå
  3 300 kr
 8. Frame serveringsvagn
  7 900 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

8 Items

per page

Serveringsbord för utomhusbruk

För att underlätta på sommaren så kan det vara väl investerade pengar att köpa ett serveringsbord för utomhus bruk. Detta då vi ofta har allt från mat & dryck till glas och tallrikar som vi måste få på plats. Så blir det mycket enklare om man kan ladda ett bord med alla sakerna och gå en gång istället för att behöva gå flertalet vändor för att få allt på plats. Det ser ju även väldigt snyggt och stilfullt ut när den sedan står på plats.

 

Vi har serveringsbord i olika material så det finns säkerligen något som kommer att passa din smak. Vad sägs som ett serveringsbord på hjul i teak? Fri form är ett svenskt kvalitetsmärke som har tagit fram en serveringsvagn i teak som har en enkel men ändå klassisk design.

 

Vill man istället ha ett mer robust material så har Fri form även tagit fram ett serveringsbord som fungerar ypperligt utomhus då materialet är aluminium som gör den både lätt och hållbar.

 

Det spelar ingen roll om det  är ett serveringsbord eller en drinkvagn så har vi på sommarboden säkerligen något som skulle passa just för dig.