Tillbehör ute

Tillbehör ute

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-24 of 470

Page
per page
 1. Frame hyllsystem basenhet, låg - lavagrå
  5 750 kr
 2. Frame hyllsystem basenhet, låg - vit
  5 750 kr
 3. Frame hyllsystem basenhet, hög - lavagrå
  6 250 kr
 4. Frame hyllsystem basenhet, hög - vit
  6 250 kr
 5. Frame bokhylla 205 cm - lavagrå
  12 200 kr
 6. Frame bokhylla 205 cm - vit
  12 200 kr
 7. Frame hyllsystem, hylla - lavagrå
  1 600 kr
 8. Frame hyllsystem, hylla - vit
  1 600 kr
 9. Frame 4 st teak toppar & 4 st fötter - lavagrå
  1 300 kr
 10. Frame 4 st teak toppar & 4 st fötter - vit
  1 300 kr
 11. Frame hyllsystem, 4 st Distansstycken, lång - lavagrå
  1 600 kr
 12. Frame hyllsystem, 4 st Distansstycken, lång - vit
  1 600 kr
 13. I-am utematta 3x3 m - grå/turkos
  18 900 kr
 14. I-am utematta 3x3 m - brun/vit
  18 900 kr
 15. Kea ljuslykta 25x25 cm H 40 cm - natur
  1 099 kr
 16. Kea ljuslykta 25x25 cm H 50 cm - natur
  1 199 kr
 17. Maxi förvaringslåda - grå flat
  4 989 kr
 18. On-the-move sidobord, liten - aqua
  2 700 kr
 19. On-the-move sidobord, liten - vit
  2 700 kr
 20. On-the-move sidobord, liten - taupe
  2 700 kr
 21. On-the-move sidobord, stor - vit
  3 200 kr
 22. NYHET
  On-the-move sidobord, stor - taupe
  3 200 kr
 23. Fireplace - Svart
  3 699 kr
 24. Roque ljuslykta Ø 32 cm H 87 cm - grå
  9 295 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-24 of 470

Page
per page

Inredning och design till uteplatsen

Vi vill kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment där du ska kunna komplettera din trädgård och uteplats med passande tillbehör. Uteplatsen är en stor del av husets känsla och man ska inte glömma att tänka igenom inredningen även i trädgården, på altanen och uteplatsen. I vårt breda sortiment hittar du inredning till uteplatsen som får din uteplats att se inbjudande och härlig ut både för dig själv och din omgivning.

Utematta och utebelysning ger altanen en fin inramning

En utomhusmatta under din loungegrupp höjer verkligen intrycket och du får med dig inomhuskänslan ut. Mattor utomhus klarar av regn vilket gör att du har den liggandes under soffgruppen så länge som soffgruppen står framme. Utebelysning är också en viktigt detalj i din inredning utomhus då det inbjuder till sena sommarkvällar i din loungegrupp. Utomhuslampor såsom Fatboy Edison har designen som en klassisk inomhuslampa men tål att stå ute i regn.

Textilier värmer och ökar myskänslan

För att få in myskänslan på din uteplats behövs det inredas med textilier i olika varianter. Kuddar, plädar och filtar i din loungegrupp värmer skönt när kvällarna blir lite kallare samt att det ser väldigt inbjudande ut. Det finns prydnadskuddar som tål att vara ute i regn men oftast behöver man förvara textilierna på ett bra sätt.

Smidig förvaring och underhåll bevarar utemöblerna och inredningen länge

Loungegruppen, soffgruppen och matgruppen tar sällan skada av att stå ute men man sparar mycket underhåll på att skydda möblerna. I en liten eller en stor dynlåda eller förvaringslåda kan du förvara kuddar, filtar och plädar på ett snyggt sätt i din trädgård. Dynboxen kan oftast matchas tillsammans med din loungegrupp eller din matgrupp på uteplatsen så att trädgården blir enhetlig. Dynboxar tillverkas oftast i konstrotting, plast eller målad furu och vanliga färger är svart, grå och vit. En annan typ av skydd för dina utemöbler är möbelskydd. Möbelskydd används både som vinterförvaring men även ett enkelt sätt att skydda utemöblerna och dess tillbehör när det regnar på sommaren. Möbelskydd finns i många olika storlekar så att du kan skydda dina stapelstolar, bord, soffgrupper, loungemöbler, däckstolar, solvagnar, hammockar på ett bra sätt. Det är viktigt att möbelskyddet andas så att luftfuktigheten kring dina utemöbler och dynor är låg. De flesta möbelskydd tillverkas i impregnerad polyester vilket gör att de är vattenavvisande men inte vattentäta så låt vattnet ha en avrinningspunkt. Att köpa utemöbler och trädgårdsmöbler är oftast en rolig och inspirerande sak att göra då det finns mycket att välja på och det är bara att låta fantasin flöda. Detta vill du kanske däremot inte göra allt för ofta så vårdar du dina utemöbler håller de i många år vilket både är miljövänligt och ekonomiskt. Vissa utemöbler behöver vårdas lite extra med olika rengöringsprodukter. Ge dina möbler en ny uppfräschning med tvätt och olja så får du utemöbeln att se ny ut.

Hos oss på Sommarboden hittar du dina tillbehör till uteplatsen och trädgården av olika varianter på dynlådor, förvaringslådor, möbelskydd, utemattor, utomhuslampor, kuddar, plädar och filtar.