Hängmattor
Sommarboden

Köp din hängmatta online hos oss på Sommarboden.se - Finns det någon mer avslappnande bild är den på någon som ligger och vilar i en hängmatta på sommaren. Med märken som Fatboy och Brafab så har vi säkert något för er.

Hängmattor

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
  1. Leie hängmatta - blå
    1 589 kr
  2. Fatboy Headdepleck - petrol
    3 399 kr
  3. Fatboy Headdepleck - red
    3 399 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page

Hängmatta för lugna stunder

Beroende på vart man är någonstans i livet så kan sommaren antingen vara ägnad åt äventyr, hålla reda på barnen eller avkoppling. Avkoppling är något vi alltid behöver ta oss tid till att göra då batterierna behöver ladda upp sig. Även om barnen kan göra det svårare att hitta tid till att varva ner så är det ett måste. Är det något vi verkligen kan rekommendera så är det att vila lunch i en hängmatta och bara njuta av stunden.

 

Så har ni ett par träd som ligger nära varandra så är det bara att hänga upp den. Det fungerar självklart mellan ett par väggar om den möjligheten finns. Det är nog rätt smart om man väljer en plats som både har sol och skugga vid olika tillfällen. För ibland vill man känna av värmen och andra gånger vill man sova i skuggan. Har man inga välplacerade träd så har vi lösningen till er här nedan.Hängmatta med stativ

Har man inte två palmer som man kan fästa sin hängmatta i så har vi lösningen här. Stativet gör det enkelt för hängmattan att flyttas mellan solen och skuggan. Ibland är det skönt att få solen på sig men om man vill sova en stund är det viktigt att man ligger i skuggan. Det smarta med stativet är att det gör det möjligt att ha hängmattan inomhus också. Då kan man använda den året runt utan några som helst problem. Självklart har vi även strandstolar i vårt sortiment.