Hammockar
Sommarboden

Köp din Hammock online hos oss på Sommarboden.se - Bland det bästa man kan göra en varm sommardag är att lägga sig i sin hammock och läsa en bra bok. Vi har ett stort utbud av snygga & vädertåliga hammockar att välja mellan. Hitta din favorit hos oss!

Hammockar

Set Descending Direction
View as Grid List

18 Items

per page
 1. NYHET
  Cave hammock inkl. grå Sunbrella - grafit
  45 360 kr
 2. Solitär hammockskydd - grå
  1 119 kr
 3. Solitär hammockskydd välvt poly. - grått
  1 179 kr
 4. Olbia hammocktak - beige
  449 kr
 5. Olbia hammocktak - blå
  449 kr
 6. Olbia hammocktak - svart
  449 kr
 7. Olbia hammocktak - grå
  449 kr
 8. Olbia hammocktak - grön
  449 kr
 9. Bonn hammocktak - beige
  589 kr
 10. Bonn hammocktak - svart
  639 kr
 11. Hammocktak till Prag & Sofia
  459 kr
 12. Hammocktak till Prag & Sofia - svart
  459 kr
 13. Hammocktak till Prag & Sofia - grå
  459 kr
 14. Wien hammock
  4 919 kr
 15. Prag hammock - svart
  4 989 kr
 16. NYHET
  Prag hammock - vit
  4 989 kr
 17. Sofia hammock
  5 289 kr
 18. Sottenville hammock - vit
  6 270 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

18 Items

per page

En hammock kan skapa en lugn stund under sommaren

Vill man ha en lugn stund över i sommar så finns det inte mycket som slår känslan av att sitta under ett hammocktak som skyddar mot den värmande solen. När sedan vinden svalkar ner en ytterligare så är det lätt hänt att man råkar ta en tupplur. Det kan även vara en fantastisk plats att sitta på när man har gäster över och vill konversera på ett avslappnat vis. Man kan verkligen kalla hammocken för en relaxavdelning. Kanske skulle en däckstol vara ett trevligt alternativ.

 

En hammock som håller länge

När man köper en hammock så är det viktigt att man väljer ett varumärke som är känt för sin kvalitet. Därför så har vi hammockar från märken som Brafab och Cane-Line då vi vet att de premierar hög kvalitet. Material som aluminium gör att man får en väldigt hållbar konstruktion som ger en lång livslängd. Vill man dock verkligen se till att hammocken håller sig hel och fräsch längre så rekommenderar vi att man köper till ett hammockskydd.

 

Vad är en hammock utan sina dynor?

När man väl har köpt sin stomme så är det dags att välja vilken typ av hammockdynor som man vill använda sig av. Dynorna kommer i många olika färger och mönster så det gäller att hitta den som passar er bäst. Vill man förnya utseendet på hammocken så är det enklaste att faktiskt bara köpa nya dynor då detta kan ge ett helt nytt intryck.

 

Hammocktak eller ej?

När man ska köpa sig en ny hammock så brukar det vara så att man måste köpa dynor och tak enskilt. Vi rekommenderar verkligen att man köper till ett tak då det erbjuder så mycket mer till upplevelsen. Taket skyddar mot solens strålar samt lättare regn. Det innebär att man kan ligga i sin hammock även om det är strålande sol eller lättare regn. Våra hammocktak hittar ni här.