Kay Bojesen Apa, mellan
Kay Bojesen Apa, mellan Kay Bojesen Apa, mellan Kay Bojesen Apa, mellan Kay Bojesen Apa, mellan Kay Bojesen Apa, mellan

Kay Bojesen Apa, mellan

3 999 kr
I lager
Art.nr
39253

Information

Produktbeskrivning: Möt "mellanbarnet" i ap-familjen av Kay Bojesen. Hittills har familjen bestott av den berömda och mycket omtyckta lille apan som mäter 20 cm och en äldre bror som mäter 46 cm.

Nu har det fötts en bror, mellanapan som mäter 28 cm. Precis som sina yngre och äldre bröder, är den mellersta brodern handgjord. Den älskade apan följer oss från barndomen till vuxen ålder genom alla skeden av livet och är en populär gåva till dem vi älskar. 

Material: Teak och limba

Skötselråd: Torkas av med en torr trasa

Specifikation

Mer information
Produktnamn Kay Bojesen Apa, mellan
Art.nr 39253
Längd 29 cm
Bredd 8,5 cm
Höjd 28,5 cm
Varumärke Kay Bojesen
Kay Bojesen

Kay Bojesen är en av Danmarks riktiga storheter med ett konsthantverk som är bland de mest efterfrågade inom dansk design. Han kunde ge liv åt trä och blev världsberömd när han skapade sina trädjur som har själ, humor och en äkta glimt i ögat. Mest känd är han för sina lekande och levande apor och andra trädjur. Inställningen är genomgående att designen ska vara rund, mjuk och kännas skön i handen. Träleksaker ska vara enkla, hållbara och inspirera till lek. Med de här tankarna som utgångspunkt har Kay Bojesen skapat sina älskade träfigurer som tilltalar barnet inom oss. Rosendahl Design Group har valts ut av familjen Bojesen för att utveckla och producera denna älskade design och återskapa många av Kay Boyesens designer efter orginalritnigar.