Weber Värmehylla - Spirit
Weber Värmehylla - Spirit

Weber Värmehylla - Spirit

Weber Värmehylla - Spirit Weber
249 kr
Availability: In stock
Art.nr
7513 Weber

Rosta hamburgerbröd samtidigt som osten smälter på burgarna nedanför. Eller håll dina medium-rare-biffar varma medan de genomstekta biffarna grillas färdigt. Med värmehyllan kan du se till att hela måltiden håller en perfekt temperatur vid servering.

Passar till grillar i serierna Spirit 700, Genesis 1000–5500, Genesis Silver B/C, Genesis Gold/Platinum och Platinum I/II

Weber
Specifikation
Produktnamn Weber Värmehylla - Spirit
Art.nr 7513
Varumärke Weber
GTIN 77924074264
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.