Volga Campingbord 80x60
Volga Campingbord 80x60

Volga Campingbord 80x60

889 kr
Availability: In stock
Art.nr
1387 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.23 - 2022.

Packa upp och duka upp kaffet på ett knyck. På campingen vill du ha lätta och snygga campingmöbler. Med Brafabs campingbord får du allt detta.

Volga campingbord är ett praktiskt hopfällbart bord. Lutning, stenar och rötter är inga problem för Volga campingbord med sina skjutbara ben för alla lägen.

  • Praktiska campingmaterial – aluminium, träfiber, plast.
  • Hopvikbart för enkel hantering.
  • Ställbara ben för ojämna underlag.
  • Brafab
Specifikation
Produktnamn Volga Campingbord 80x60
Art.nr 1387
Varumärke Brafab
Längd 80 cm
Bredd 60 cm
Höjd 55/74 cm
GTIN 7393260008668
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.