Solskydd

Solskydd

Shop By
Set Descending Direction
View as Grid List

11 Items

per page
 1. Grosseto parasollfot 40 kg - granit
  1 099 kr
 2. Grosseto parasollfot 40 kg - mörk granit
  1 189 kr
 3. Mito parasollfot 40 kg - mörkgranit
  989 kr
 4. Mito parasollfot 50 kg - mörkgranit
  1 589 kr
 5. Reggio träparasoll 3 m

  2 099 kr

 6. Como träparasoll 3x3m

  3 899 kr

 7. Parma träparasoll 3,5m

  3 499 kr

 8. Abetone parasollfotsvikt 25 kg - ljusgranit
  579 kr
 9. Abetone parasollfotsvikt 25 kg - mörkgranit
  579 kr
 10. Andria parasoll tiltbar Ø 3 m

  1 299 kr

 11. Andria parasoll tiltbar Ø 2,5 m

  999 kr

  2 188 kr

Set Descending Direction
View as Grid List

11 Items

per page

Solskydd till uteplatsen och trädgården

Solskydd är till för att skydda dig från solen på din uteplats eller i trädgården och detta gör du bäst under ett parasoll, solsegel eller paviljong. Parasoller finns i flera olika utföranden, olika storlekar och som fast stativ eller frihängande. Det kan vara svårt att hitta det perfekta solskyddet när man har begränsat utrymme på uteplatsen, balkongen, altanen eller trädgården men vi kan hjälpa dig att hitta i vårt stora sortiment så det passar dina förutsättningar.

Parasoll skyddar mot solen

Ett frihängande parasoll ger dig möjligheten att skydda mot solen som står lägre, tex morgon- och kvällssol. Vädret ställer höga krav på parasoller, solsegel och paviljonger då blåsten kan vara kraftig samt att solens UV-strålning är stark. Det är viktigt att solskyddet har en kraftig stomme i antingen trä eller aluminium samt att tyget helst ska vara UV-beständigt och tjockt så att inte tyget bleks av solen. Den vanligaste storleken på parasoller till uteplatsen och trädgården är 3 m.

Solsegel och parasoller blir en del av inredningen

Solskydd är inte bara till för funktionen utan bidrar även inredningen i trädgården så att uteplatsen ger dig en exklusiv känsla samtidigt som det skyddar mot solen strålar. Paviljonger och partytält gör det enkelt för dig att flytta ut bord och stolar i trädgården då de även skyddar mot regn och rusk. Solsegel kan du använda som en permanent solskydd i trädgården eller på uteplatsen då solseglet fästs på pålar eller på husväggen. Solsegel ger ett luftigt och stilrent intryck.

Utemöbler för alla

Vi på Sommarboden har ett stort sortiment av loungemöbler, bord och stolar som passar för både privatpersoner och offentliga miljöer såsom restauranger/café som vill skapa eller modernisera sin uteplats eller uteservering.

Kontakta oss via kundservice eller besök vår butik Sommarboden i Höllviken så kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av utemöbler, grillar, inredning, badkläder och leksaker.