Solsegel
Sommarboden

Köp ditt solsegel online hos oss på Sommarboden.se - Fixa en väbehövlig skugga till uteplatsen med hjälp av våra snygga solsegel från Umbrosa.

Solsegel

Shop By
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
  1. Ingenua triangulärt solsegel 4x4x4m
    5 299 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page

Skydda uteplatsen från direkt solljus med snygga solsegel

Solen i all ära men om man vill kunna njuta av sina stunder ute under en längre tid så är det viktigt att man skuggar av uteplatsen. Solsegel är ett modernt och snyggt sätt att skydda oss själva och utemöblerna mot solen. Solseglet kan fästas vid ett väggfäste eller en aluminiumstolpe som sedan fästs i golv, gräs eller gjuts ner i cement. Solsegel från Umbrosa säljs i hela världen och är kända för sin höga kvalitet. Segelduken ger bra solskydd både för er och era utemöbler. Det finns olika former såsom rektangulärt, trekantigt och kvadratiskt. Ett alternativ till solsegel kan faktiskt vara en paviljong som vi också har i vårt sortiment.

 

Hur man vårdar ett solsegel

Seglen är gjorda av ett vattenresistent material som gör att kvaliteten och hållbarheten är väldigt bra på dessa. När de har blivit smutsiga så går det alldeles utmärkt att tvätta dessa i maskin på 30 grader. Detta medför att vi kan hålla våra solsegel i väldigt gott skick året runt.