Dynor

Dynor

Shop By
Set Descending Direction
View as Grid List

17 Items

per page
 1. Erpe dyna, låg - grön
  339 kr
 2. Erpe dyna, låg - röd
  339 kr
 3. Delia dyna relax - antracit
  549 kr
 4. Delia sittdyna - antracit
  169 kr
 5. Florina positionsdyna hög - svart
  459 kr
 6. Florina hammockset - svart
  2 689 kr
 7. Florina positionsdyna hög lyx - grön
  539 kr
 8. Florina positionsdyna hög lyx - röd
  539 kr
 9. Florina positionsdyna hög - grön
  459 kr
 10. Florina positionsdyna hög - röd
  459 kr
 11. Florina sittdyna 41x41 - grön
  179 kr
 12. Florina sittdyna 41x41 - röd
  179 kr
 13. Florina sittdyna 48x45 - grön
  179 kr
 14. Florina sittdyna 48x45 - röd
  179 kr
 15. Florina sittdyna 48x48 - grön
  269 kr
 16. Florina sittdyna 48x48 - röd
  269 kr
 17. Florina vilsängsdyna - grön
  1 089 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

17 Items

per page

Dynor ökar myskänslan på uteplatsen

Dynor ger dig möjligheten att lyfta upplevelsen på din uteplats eller i din trädgård till en högre nivå. Dynor till utemöbler ger en ökad komfort och myskänsla samtidigt som det blir en del av inredningen. Detta gör att trädgården, altanen, uteplatsen tillsammans med hela huset får en enhetlig design och känsla. När solen tittar fram på sommarhalvåret så spenderar vi väldigt mycket tid i trädgården och på uteplatsen vilket gör det ännu viktigare att man ska ha sköna dynor att sitta i. Trädgårdsdynor ska ha en hållbar mjukhet samtidigt som att de ska hålla formen i utemöbeln i många år.

Det finns dynor för alla typer av utemöbler

Dynor finns i väldigt många varianter så att de passar i olika typer av matstolar, hammockar, solstolar, vilsängar, solvagnar och däckstolar. I vårt sortiment av trädgårdsdynor hittar du dynor med låg rygg, hög rygg, tjocka dynor, tunna dynor eller bara en sittdyna. Dynor till utemöbler finns i flera olika stilar och designer så det är bara att låta fantasin flöda. Den vanligaste färgskalan är oftast i grå eller beige men varför inte piffa upp trädgården med röda eller limegröna dynor.

Kvalitén avgör livslängden på trädgårdsdynan

Dynor till utomhusstolen vill du kunna njuta av länge vilket ställer höga krav på både tyg och stoppning. Kvalitetsskillnader mellan dynor ligger oftast i tygkvalitén som antingen består av bomull, polyester, dralon, strukturdralon eller premiumtyget Sunbrella. Dynor gjorda av bomull är ett billigt alternativ där du inte kan ha så stora krav på dynan under en längre tid. Polyester är ett lite bättre val men hållbarheten kan vara begränsad. Dynor gjorda av dralon eller strukturdralon håller däremot hög kvalité i både slitstyrka, fläckavvisning och färgbeständighet. Dynor av strukturdralon har du i många år så där kan det vara bra om färgvalet är genomtänkt. Sunbrella är ett tyg som är UV-beständigt och vattenavvisande. Dynor gjorda av Sunbrella är de mest exklusiva dynorna på marknaden och hållbarheten är väldigt lång. Har dynan en innerkudde av QuickDry-foam kan dynan stanna ute i trädgården eller på uteplatsen även när det kommer en sommarskur. Förvaring av dynor är också en viktigt del av din uteplats och vi har förvaringslådor och dynlådor i olika storlekar i vårt sortiment. Unna dina utemöbler ett riktigt lyft med nya och fräscha dynor av hög kvalité.

Kontakta oss via kundservice eller besök vår butik Sommarboden i Höllviken så kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av utemöbler, grillar, inredning, badkläder och leksaker.