Presley solsäng - natur
Presley solsäng - natur Presley solsäng - natur

Presley solsäng - natur

11 200 kr
I lager
Art.nr
5559LU

Information

Presley solsäng är en Cane-line klassiker. Solsängen är handflätad med Cane-line fiber, vilken är underhållsfri och kräver endast minimal rengöring. Solsängen har ett justerbart ryggstöd som kan ställas in i många positioner, vilket gör att den passar lika bra till att läsa en bok som att sola i. Presley solstol har två hjul för lätt förflyttning i trädgården eller på terrassen.

Presley finns i fyra färger: svart, grafit, natur och taupe. Dyna köpes separat, men solsängen kan användas både med och utan dyna.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Presley solsäng - natur
Art.nr 5559LU
Bredd 202 cm
Höjd 101 cm
Diameter
Djup 62 cm
Sitthöjd 31 cm
Vikt (kg) 24
Varumärke Cane-line
Material Cane-line fiber
Färg på flätning Natur
Dynfärg Utan dyna
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.