Palleja hörngrupp, grå med dynor inkl. bord
Palleja hörngrupp, grå med dynor inkl. bord Palleja hörngrupp, grå med dynor

Palleja hörngrupp inkl. soffbord - grå

Pris 6 890 kr Ord. pris 9 395 kr
I lager
Art.nr
3749-71-79

Information

Palleja är en smidig hörngrupp för den lilla uteplatsen eller balkongen, hela gruppen tar inte större plats än 2x2 meter. Hörngruppen i grå oval konstrotting har dynor i mörkgrå polyester, bord ingår.

Material

Konstrotting. Utemöbler i konstrotting är näst in till underhållsfria och mycket vädertåliga. Rottingen är tillverkat i ett plastmaterial, med naturlig finish, som håller många säsonger. För rengöring räcker oftast en fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Palleja hörngrupp inkl. soffbord - grå
Art.nr 3749-71-79
Bredd 198/198 cm
Höjd 82 cm
Djup 74 cm
Sitthöjd 45 cm
Varumärke Brafab
Material Konstrotting
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.