Brafab Leone dynor utemöbler mörkgrå
Brafab Leone dynor utemöbler mörkgrå

Leone vilsängsdyna - mörkgrå

1 339 kr
I lager
Art.nr
5990-72

Information

Brafabs största serie Leone har allt du behöver för en komplett inredning av matplats och lounge. En elegant och vädertålig grupp i vit eller svart pulverlackad aluminium med nonwood, textilene och dynor.

Leone vilsängsdyna finns i två olika nyanser av grått och passar perfekt till Leone vilsäng. Till svart och grå vilsäng passar vilsängsdyna grå 72 som är mörkare grå.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Leone vilsängsdyna - mörkgrå
Art.nr 5990-72
Bredd 58 cm
Sittdjup 127 cm
Rygghöjd 73 cm
Tjocklek 6 cm
Vikt (kg) 4
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.