Hassel 2,5-sits soffa med dyna - natur/sand

11 989 kr
Availability: In stock
Art.nr
5053-61-02 Brafab

Hassel från Brafab är en serie i tidlös design med en varm och inbjudande stil. Dekorativt flätad konstrotting och en klasisk stomme i teak. Kombinera gärna tillsammans med Kastos soffbord i teak.

  • Stomme i teak med twistad konstrotting
  • Sittdyna ingår i sandfärgad olefintyg
  • Finns även som fåtölj och karmstol
Brafab

Material

Konstrotting. Utemöbler i konstrotting är näst in till underhållsfria och mycket vädertåliga. Rottingen är tillverkat i ett plastmaterial, med naturlig finish, som håller många säsonger. För rengöring räcker oftast en fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel.

Specifikation
Produktnamn Hassel 2,5-sits soffa med dyna - natur/sand
Art.nr 5053-61-02
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 24.500000
Bredd 175 cm
Djup 86 cm
Höjd 76 cm
Sitthöjd 47 cm
Material Konstrotting/teak
Dynfärg Sand
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!