Drama karmstol - natur/grå dyna
Drama karmstol - natur/grå dyna Drama karmstol - natur/grå dyna

Drama karmstol - natur/grå dyna

2 845 kr
I lager
Art.nr
4288-8

Information

Regissörsstol som är en riktig klassiker. Stolen är gjord av högklassig teak och textileneväv med beslag och skruvar av rostfritt stål. Drama är lätt att förvara då den fälls ihop med ett enkelt handgrepp.

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Drama karmstol - natur/grå dyna
Art.nr 4288-8
Bredd 53 cm
Höjd 88 cm
Djup 58 cm
Sitthöjd 45 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.