Brutus matbord 220x95 cm H 75 cm - vitpigmenterad
Brutus matbord 220x95 cm H 75 cm - vitpigmenterad

Brutus matbord 220x95 cm H 75 cm - vitpigmenterad

Pris 10 790 kr Ord. pris 11 989 kr
I lager
Art.nr
1991

Information

Oroa dig inte för att glaset ska skvimpa över vid minsta stöt. Det hörs redan på namnet att du sitter säkert vid Brutus robusta teakbord.

Bordskivan har en rustik design av breda plankor och underredets korsben känns gediget och stabilt.

  • Förstklassig teak godkänd enligt svensk lag.
  • Blästrat vitpigmenterat för kvalitet och utstrålning.
  • Passar lika bra utomhus som inne.

Brutus matbord finns även som variant med förlängningsskiva.

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Brutus matbord 220x95 cm H 75 cm - vitpigmenterad
Art.nr 1991
Längd 220 cm
Bredd 95 cm
Höjd 75 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.