Äng vas - svart
Äng vas - svart Äng vas - svart Äng vas - svart

Äng vas - svart

1 400 kr
Availability: In stock
Art.nr
30511-KL Klong

Från Klong kommer den fina vasen Äng som är tillverkad i svärtad mässing med tillhörande glasinsats. Den utskurna metallställningen fungerar som ett blomsterstöd.

Design: Eva  Schildt

Skötselråd: Mässingen är lackerad för att kunna vara i vatten men tänk på att torka bort växtsaft från mässingsytan. Låter man mässingsvasen stå för länge utan att byta ut blomvattnet kan växt saft/partiklar tränga in i mässingen och den kan då bli missfärgad.

Diska insatsen med vatten och vanligt diskmedel, utan slipmedel. Har det kommit växtsafter i lacken så kan det vara svårt att få bort, det är därför viktigt att ni ser till att torka bort detta genast. Har det blivit fläckar som trängt sig in i lacken så är det bäst att först använda lacknafta eller tinner ( för att ta bort lacken ) och sedan använda mässingsputs. Mässingen kräver då regelbunden underhållning.

Klong
Specifikation
Produktnamn Äng vas - svart
Art.nr 30511-KL
Varumärke Klong
Höjd 10 cm
Diameter 21 cm
Klong

Klong Design

Klong inredningsdetaljer förgyller hela hemmet. Med sin unika och nytänkande design är det svårt att inte bli fullkomligt förtjust i varenda en av Klongs produkter. Som verksamma i branschen i snart 19 år har Klong skapat flera enastående inredningsdetaljer som blivit omåttligt populära. Klong utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till något värdefullt som håller länge, som man vill vårda och aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få.