Amaze lounge stol - teak
Amaze lounge stol - teak Amaze lounge stol - teak

Amaze lounge stol - teak

11 000 kr
I lager
Art.nr
4402T

Information

Amaze lounge stol med fokus på enkelhet och komfort. De breda armstödet och de böjda lamellerna i sitsen ger en unik och hög komfort. Lounge stolen är stapelbar.

Amaze kan naturligtvis användas med Amaze två-sits soffa och fällbara soffbord, om du vill ha en mer sammanhållen grupp av möbler i teak men passar också att blanda med Cane-lines andra möbler för en sofistikerad och modern look. Amaze serien är designad av Foersom & Hiort-Lorenzen

Sittdyna finns att köpa till i grått Sunbrella tyg.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Amaze lounge stol - teak
Art.nr 4402T
Bredd 80 cm
Höjd 77 cm
Djup 82 cm
Sitthöjd 38 cm
Vikt (kg) 14
Varumärke Cane-line
Material Teak
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.