56:an matbord Ø 110 cm - teak
56:an matbord Ø 110 cm - teak

56:an matbord Ø 110 cm - teak

5 299 kr
I lager
Art.nr
0872-70

Information

Lyssna till fågelkvittret och känn doften av syren. Genom generationer talar de om sommaren på samma vis som utemöblerna från 56:an-serien.

Vid detta bord från Brafab blir du lätt nostalgisk. En robust stomme av varmgalvaniserat stål och ribbor av teak skänker en äkta funkiskänsla till 56:an matbord.

  • Ihopfällbart för enkel förvaring.
  • Naturliga material.
  • Köp till 56:an stolar för en komplett grupp.

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn 56:an matbord Ø 110 cm - teak
Art.nr 0872-70
Höjd 74 cm
Diameter 110 cm
Varumärke Brafab
Material Rostfritt stål/Teak
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!