Dynboxar & Förvaringslådor
Sommarboden

Köp din dynbox online hos oss på Sommarboden.se - En dynbox ser till att hålla dina dynor torra och rena under hela sommaren. Speciellt dagar då vädergudarna känner att det är dags för regn och blåst. En stor dynbox är inte bara en låda för dynor utan den kan även fungera som ett perfekt gömställe när man snabbt vill samla ihop barnens leksaker och annat som ligger och skräpar innan gästerna kommer.

Dynboxar & Förvaringslådor

Set Descending Direction
View as Grid List

12 Items

per page
 1. Box förvaringslåda - vit
  1 000 kr
 2. Mega förvaringslåda - svart
  7 879 kr
 3. NYHET
  Boxer förvaringslåda - grå
  1 489 kr
 4. Keeper förvaringslåda - antracitgrå
  1 789 kr
 5. Combine dynlåda liten - teak/lavagrå
  17 900 kr
 6. Combine dynlåda stor - teak/lavagrå
  31 300 kr
 7. Maxi förvaringslåda - svart flat
  4 989 kr
 8. Maxi förvaringslåda - grå flat
  5 769 kr
 9. Grasse förvaringslåda stor - svart
  8 689 kr
 10. Grasse förvaringslåda stor - vit
  8 689 kr
 11. Gäster förvaringslåda - vit
  6 889 kr
 12. Panorama redskapsbod m standarddörr, storlek P1
  22 799 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

12 Items

per page

Mer än bara förvaring av dynor

Som vi har nämnt här innan så är en dynbox inte bara bra för att förvara era dynor i utan den fungerar även som en förvaring för trädgårdsredskap och liknande. Dynlådan kan placeras på er altan eller uteplats och väljer man rätt material så kan den fungera som en del av inredningen. Vi har material som aluminium, konstrotting, trä och plast. Vi kan garantera att det finns något som passar just eran smak.

 

Vilka märken av dynboxar har vi?

Då vi vill kunna erbjuda kvalitét men samtidigt ett urval som passar våra olika storlekar på plånboken så har vi främst två varumärken i vårt sortiment, Cane-Line och Brafab. Brafab är ett anrikt svenskt varumärke som tillverkar hållbara och snygga utemöbler som är extremt prisvärda. Det finns små och stora dynboxar med olika material så att där ska finnas något för just er. Sedan har vi Cane-Line som är ett lite mer exklusivt varumärke från Danmark som verkligen kommer att sätta klass på er uteplats.

 

Vad ska man tänka på med en dynlåda?

Det första man bör tänka på är vilket material och färg som man vill ha sin förvaringslåda i. Det ska ju trots allt passa in med resterande del av er uteplats. Sen bör man fundera på om dynboxen alltid ska stå på samma ställe eller om man tänker flyta på den relativt ofta. Då vill vi gärna rekommendera en dynbox med hjul så att det inte blir lika tungt att flytta på. Storleken är även detta något som man bör tänka över. Ska den vara stor så att man får in så mycket som möjligt eller ska det vara en liten dynbox som man till och med kan ha på sin balkong som kan fungera som en extra sittplats.