Zalongo ljuslykta

1 589 kr
Availability: In stock
Art.nr
4296-72 Brafab

Zalongo ljuslykta tillhör Zalongo serien från Brafab. Höj stämningen och myskänslan vid middagsbordet eller loungegruppen med en eller flera vackra ljuslyktor. Zalango ljuslykta har en stilren och modern design med en topp av teak, en stomme av antracitlackerad aluminium och väggar av glas.

Brafab

Material

Aluminium/Teak. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel.

Specifikation
Produktnamn Zalongo ljuslykta
Art.nr 4296-72
Varumärke Brafab
Längd 25 cm
Bredd 25 cm
Höjd 50 cm
Material Aluminium/Teak
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.