Wove prydnadskudde ljus grön
Wove prydnadskudde ljus grön Cane-line Wove Wove Y111 Cane-line

Wove prydnadskudde 52x32 cm - mörk grön

950 kr
Availability: In stock
Art.nr
5290Y111 Cane-line

Wove prydnadskudde 52x32 cm cm är en vacker inredningsdetalj som förhöjer mysfaktorn i dina möblemang, både inomhus och utomhus. Kudden är tillverkad i Selected PP vilket gör kudden UV-resistent, antibakteriell och icke -allergiframkallande.

Wove prydnadskudde tvättas i 30 grader (överdraget) och finns i olika färger och storlekar så du kan kombinera fritt efter egen personlig stil.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Wove prydnadskudde 52x32 cm - mörk grön
Art.nr 5290Y111
Varumärke Cane-line
Bredd 52 cm
Djup 32 cm
Höjd 12 cm
GTIN 5711877212681
Material Selected PP
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.