Weber Pulse 2000 med vagn
Weber Pulse 2000 med vagn

Weber Pulse 2000 med vagn

10 999 kr
Availability: In stock
Art.nr
85010069 Weber

Pulse är en helt ny kategori grillning. Pulseddd passar den moderna livsstilen och ger dig möjligheten att uppleva framtidens sätt att grilla. Pulse 2000 har Dual Zone system som gör det möjligt att grilla med två olika temperaturer samtidigt.

Varför ska du köpa Pulse?

- Det nya systemet Dual Zone gör det möjligt att grilla med två olika temperaturer samtidigt

- En digital display på kontrollpanelen som visar grillen temperatur

- Integrerad Igrill termometer som ansluts via iGrill appen, hjälper dig att se innertemperaturen på din mat.

- Pulse är enkel att rengöra tack vare det effektiva fetthanteringssystemet. Ta bort skålinredning och droppbricka och sätt i diskmaskinen eller diska det enkelt förhand.

- En röd lampa blinkar till dess att du uppnått rätt temperatur, då slutar lampan blinka och en ljudsignal talar om att grillen är klar att användas

- Pulse har ett porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som tagits fram för att förhindra att maten fastnar och att behålla värmen, så att biffen grillas perfekt.

- Med de praktiska redskapskrokarna har du alltid redskapen inom räckhåll

- Praktiskt stativ ger rätt arbetshöjd

- Du får extra utrymme för grillredskapen tack vare den öppna formen på det praktiska stativet

Weber
Specifikation
Produktnamn Weber Pulse 2000 med vagn
Art.nr 85010069
Varumärke Weber
Vikt (kg) 35.000000
Bredd 112 cm
Djup 65 cm
Höjd 107 cm
GTIN 0077924060786
Grillyta 49 x 39 cm
Produkt Elgrill
Vikt 35kg
Färg Svart
Mått på emballage H43 x B80 x 64 cm
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!