Weber Pulse 2000
Weber Pulse 2000

Weber Pulse 2000

8 999 kr
Availability: In stock
Art.nr
82010069 Weber

Pulse är en helt ny kategori grillning. Pulse passar den moderna livsstilen och ger dig möjligheten att uppleva framtidens sätt att grilla. Pulse 2000 har Dual Zone system som gör det möjligt att grilla med två olika temperaturer samtidigt.

Varför ska du köpa Pulse?

- Det nya systemet Dual Zone gör det möjligt att grilla med två olika temperaturer samtidigt

- En digital display på kontrollpanelen som visar grillen temperatur

- Integrerad Igrill termometer som ansluts via iGrill appen, hjälper dig att se innertemperaturen på din mat.

- Pulse är enkel att rengöra tack vare det effektiva fetthanteringssystemet. Ta bort skålinredning och droppbricka och sätt i diskmaskinen eller diska det enkelt förhand.

- En röd lampa blinkar till dess att du uppnått rätt temperatur, då slutar lampan blinka och en ljudsignal talar om att grillen är klar att användas

- Pulse har ett porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som tagits fram för att förhindra att maten fastnar och att behålla värmen, så att biffen grillas perfekt.

- Med de praktiska redskapskrokarna har du alltid redskapen inom räckhåll

- Praktiskt stativ ger rätt arbetshöjd

- Du får extra utrymme för grillredskapen tack vare den öppna formen på det praktiska stativet

OBS! Vagn ingår ej

Weber
Specifikation
Produktnamn Weber Pulse 2000
Art.nr 82010069
Varumärke Weber
Bredd 71 cm
Djup 76 cm
Höjd 77 cm
GTIN 0077924060779
Grillyta 49 x 39 cm
Produkt Elgrill
Vikt 19kg
Färg Svart
Mått på emballage H43 x B73 x 62 cm
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!