Weber Pulse 1000
Weber Pulse 1000

Weber Pulse 1000

5 499 kr
Availability: In stock
Art.nr
81010069 Weber

Pulse är en helt ny kategori grillning. Pulse passar den moderna livsstilen och ger dig möjligheten att uppleva framtidens sätt att grilla.

Varför ska du köpa Pulse?

- En digital display på kontrollpanelen som visar grillen temperatur

- Integrerad Igrill termometer som ansluts via iGrill appen, hjälper dig att se innertemperaturen på din mat.

- Pulse är enkel att rengöra tack vare det effektiva fetthanteringssystemet

- En röd lampa blinkar till dess att du uppnått rätt temperatur, då slutar lampan blinka och en ljudsignal talar om att grillen är klar att användas

- Pulse har ett porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som tagits fram för att förhindra att maten fastnar och att behålla värmen, så att biffen grillas perfekt.

Weber
Specifikation
Produktnamn Weber Pulse 1000
Art.nr 81010069
Varumärke Weber
Bredd 61 cm
Djup 65 cm
Höjd 68 cm
GTIN 0077924060731
Grillyta 41 x 31 cm
Produkt Elgrill
Vikt 14kg
Färg Svart
Mått på emballage H38 x B62 x 56 cm
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!