Weber Performer GBS Ø 57 cm - svart
Weber Performer GBS Ø 57 cm - svart Weber Performer GBS Ø 57 cm - svart

Weber Performer GBS Ø 57 cm - svart

4 799 kr
I lager
Art.nr
15301004

Information

En av svenskarnas absoluta favoritmodeller bland grillar. Performer GBS 57 cm är utrustad med ett hopfällbart sidobord så att du kan spara utrymme på uteplatsen när grillen inte används. 

Grillen har porslinsemaljerat lock och balja som gör den både vädertålig och lätta att rengöra. Gourmet BBQ System-grillgaller i stål med beläggning med uttagbar mittsektion för användning med BGS-insatser. Integrerad termometer i locket visat temperaturen i grillen.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Weber Performer GBS Ø 57 cm - svart
Art.nr 15301004
Bredd 111 cm
Höjd 107 cm
Djup 75 cm
Varumärke Weber
Produkt Brikettgrill
Grillyta Ø 57 cm
Mått på emballage H43 x B82 x D69 cm
Vikt 29kg
Färg Svart
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.