Weber Performer Deluxe GBS Ø 57 cm - svart
Weber Performer Deluxe GBS Ø 57 cm - svart Weber Performer Deluxe GBS Ø 57 cm - svart

Weber Performer Deluxe GBS Ø 57 cm - svart

6 999 kr
I lager
Art.nr
15501004

Information

Klassisk brikettgrill med extra komfort – där har du Performer Premium GBS 57 cm med GBS-grillgaller, praktiskt sidobord, smart lockhållare och inbyggd timer kan du nå optimala resultat hemma i trädgården .En av svenskarnas absoluta favoritmodeller bland grillar, med både brikettgrillens och gasolgrillens fördelar.

Performer Deluxe GBS 57 cm är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid. Om du vill hålla dig till briketter är Performer Deluxe GBS 57 cm den yppersta lösningen för trädgården!

Specifikation

Mer information
Produktnamn Weber Performer Deluxe GBS Ø 57 cm - svart
Art.nr 15501004
Bredd 122 cm
Höjd 110 cm
Djup 76 cm
Vikt (kg) 46
Varumärke Weber
Produkt Brikettgrill
Grillyta Ø 57 cm
Mått på emballage H51 x B97 x D69 cm
Vikt 35kg
Färg Svart
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!