Weber Kryddkvarn
Weber Kryddkvarn

Weber Kryddkvarn

Weber Kryddkvarn Weber
149 kr
Availability: In stock
Art.nr
17552 Weber

Praktisk multikvarn från Weber som maler alla typer av kryddor. tillverkad i kraftigt glas, medan kvarnverket är i rostfritt stål. Kvarnen är designad så att den kan användas för alla typer av kryddor även hela pepparkorn och flingsalt. Det keramiska kvarnverket kan justeras i toppen från grov- till finmalet, så att du kan välja den inställning som passar dig.

Med det kraftiga glaset och sin tyngd är multikvarnen extremt hållbar och står stabilt på bordet oavsett om ni är utomhus eller inomhus. Och när kvarnen är tom rengör du och fyller du den enkelt igen så att du alltid har nymalda kryddor till hands.

Weber
Specifikation
Produktnamn Weber Kryddkvarn
Art.nr 17552
Varumärke Weber
GTIN 0077924027857
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.