Weber Gourmet BBQ System Kycklinghållare Rostfri
Weber Gourmet BBQ System Kycklinghållare Rostfri Weber Gourmet BBQ System Kycklinghållare Rostfri Weber Gourmet BBQ System Kycklinghållare Rostfri

Weber Gourmet BBQ System Kycklinghållare Rostfri

749 kr
I lager
Art.nr
8838

Information

Kycklinghållare till Weber Original Gourmet BBQ System med 2-i-1-funktion: möjlighet att tillaga en hel kyckling och en rejäl portion grönsaker. Samtidigt eller var för sig.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Weber Gourmet BBQ System Kycklinghållare Rostfri
Art.nr 8838
Varumärke Weber
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.