Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller
Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller

Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller

599 kr
I lager
Art.nr
8834

Information

Gjutjärnsgaller till Weber Original Gourmet BBQ System – fixa proffsiga grillränder som bevarar saftighet och smak. Används tillsammans med setets grillgaller som finns till både brikettgrillar (57 cm) och Webers stora gasolgrillar.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Weber Gourmet BBQ System Gjutjärnsgaller
Art.nr 8834
Varumärke Weber
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.