Vinterbukett
Vinterbukett vinterbukett

Vinterbukett - Floristens val

399 kr
I lager
Art.nr
blom-399-vinter

Information

Vinter bukett - våra florister binder ihop sina egna favoriter från säsongens blommor i en vacker komposition. Personligt och vackert.

Boka din bukett online och hämta den i butiken i Höllviken eller välj att få den hemkörd med blombud för 59 kr inom Vellinge kommun. 

Vill du ha ett kort till? Välj att köpa till ett kort för 20 kr, se nedan och skriv in din personliga hälsning i kommentarsfältet på sista sidan i kassan eller maila in till blomsterboden@sommarboden.se så hjälper våra florister dig.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Vinterbukett - Floristens val
Art.nr blom-399-vinter
Varumärke Sommarbodens Blommor
Sommarbodens Blommor

Ljuvliga blomsterarrangemang och krukväxter - i Höllviken. Låt blommor och växter ta större plats i hemmet och bli en självklar del av inredningen. Besök oss på Sommarbodens Blommor i Höllviken och låt dig inspireras av vår härliga miljö och duktiga florister! Förutom växter, krukor och snittblommor som binds efter önskemål och behov erbjuder Sommarbodens Blommor även personlig service och blommor av hög kvalité. Kom gärna in med dina egna krukor så hjälper vi till att skapa vackra planteringar och olika grupperingar av blommor. Våra florister sätter detaljerna som skapar helheten. På Sommarbodens Blommor utför vi även festarrangemang, företagsevenemang, sorgdekorationer, kondoleans, begravning och blombud. Inför helgens festligheter erbjuder vi underbara helgbuketter som våra florister binder. Boka din bukett online för avhämtning i butiken! Varmt välkomna in till Sommarbodens Blommor!