Vichy hänggunga grå med grå dyna
Vichy hänggunga grå med grå dyna Vichy hänggunga grå med grå dyna

Vichy hänggunga grå med grå dyna

5 399 kr
I lager
Art.nr
4789-7-71

Information

Upplev en alldeles speciell känsla när du slår dig ner i Vichy hänggunga och svävar fritt i en kokong omsluten av de mjukaste kuddar.

En korg av grå konstrotting på aluminiumstomme, robust ställning av svartlackerat stål och grå dynor ingår. Materialen har hög färgäkthet och är lättskötta.

Mått på korg: 99 x 78,5 x 80 cm.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Vichy hänggunga grå med grå dyna
Art.nr 4789-7-71
Bredd 107 cm
Höjd 204 cm
Vikt (kg) 30
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.