String golvgavel galvaniserad
String golvgavel galvaniserad String golvgavel galvaniserad

String golvgavel galvaniserad

740 kr
I lager
Art.nr
String golvgavlar galvaniserad

Information

Outdoor är en produktserie med galvaniserade gavlar och hyllor i aluzink anpassade för utomhusbruk. Gavlarna är tåliga och kräver inget underhåll. Metallen åldras men korroderar aldrig.

Trådarna i golvgavlarna ger String dess typiska karaktär. Om du behöver mer plats är det bara att lägga till gavlar och hyllplan. String golvgavlar finns i en höjd, 85 cm, och ett djup, 30 cm.

Specifikation

Mer information
Produktnamn String golvgavel galvaniserad
Art.nr String golvgavlar galvaniserad
Varumärke String
String

String Furniture står för tidlös design som aldrig blir omodern – den perfekta balansen mellan form och funktion. Det lätta och luftiga String-hyllsystemet har blivit en älskad designikon – ett lysande exempel på tidlös skandinavisk design. Det startade redan 1949 genom en prisbelönt idé av makarna Nils och Kajsa Strinning. Under åren har Stringsystemet finslipats, utökats och modifieras med fler hyllor, fällbara bord och skåp. Med tiden har String-familjen utökats med systerkollektioner, t.ex. String Plex, String Pocket, String Works, String+ och String Outdoor. Skräddarsy helt efter ditt hem och dina tillhörigheter!