Margate matstol antracit med grå dyna
Margate matstol antracit med grå dyna Margate matstol antracit rygg Margate matstolar antracit med dukat bord

Margate matstol med dyna - grå

3 990 kr
I lager
Art.nr
5871-79-74

Information

Margate är en elegant matstol med egensinnig stil och hög komfort. Den flätade svarta konstrottingen och rostria benen passar bra till Brafabs teakbord. Ljusgrå sittdyna ingår.

Material

Konstrotting. Utemöbler i konstrotting är näst in till underhållsfria och mycket vädertåliga. Rottingen är tillverkat i ett plastmaterial, med naturlig finish, som håller många säsonger. För rengöring räcker oftast en fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Margate matstol med dyna - grå
Art.nr 5871-79-74
Bredd 56 cm
Höjd 86 cm
Djup 62 cm
Sitthöjd 48 cm
Vikt (kg) 14
Varumärke Brafab
Material Konstrotting
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.