Reims avslut vänster antracit med dynor
Reims avslut vänster antracit med dynor

Reims avslut vänster byggbar med dyna - grå

5 990 kr
I lager
Art.nr
1155V-7-07

Information

En modern lyxig loungesoffa designad av formgivaren Hugo De Ruier. Soffan har en mjuk rundad form och rygg, sits och armstöd är hela 20 cm tjocka. De lösa ryggkuddarna ger både mjuk sittkomfort och en modern känsla med de raka öppna ryggstödet. Serien består av 2-sits häger respektive vänstersoffa, båda med extra ryggkudde för en smart och snygg hörnlösning.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Reims avslut vänster byggbar med dyna - grå
Art.nr 1155V-7-07
Bredd 168 cm
Höjd 80 cm
Djup 95 cm
Sitthöjd 37 cm
Vikt (kg) 33
Varumärke Brafab
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!