Coaldale avslut höger svart med dynor
Coaldale avslut höger svart med dynor

Coaldale avslut höger byggbar med dyna - svart

5 710 kr
I lager
Art.nr
4665H-8-03

Information

Coaldale är en byggbar grupp med många möjligheter. Kombinera 2-sitssoffan med mittdel och hörn till en unik kombination eller klassisk hörnsoffa. I serien finns också ett bord i samma färg med präglade aluminiumlameller. Tvättbara dynor i färgen aqua cool ingår.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Coaldale avslut höger byggbar med dyna - svart
Art.nr 4665H-8-03
Bredd 182 cm
Höjd 77 cm
Djup 80 cm
Sitthöjd 42 cm
Vikt (kg) 16
Varumärke Brafab
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!