Bergerac hörndel vänster med dyna svart
Bergerac hörndel vänster med dyna svart Bergerac hörndel höger med dyna svart

Bergerac 2-sits HV avslut byggbar med dyna - svart

7 899 kr
I lager
Art.nr
4605HV-8-07

Information

Bergerac är en praktisk och stilren matbordsserie med loungekänsla. Stommen är i aluminium och textilene med gråa olefindynor och bordsskivor i grå nonwood. Bergerac är byggbar men innehåller även en fåtölj samt en 3-sits-soffa. Gruppen är platseffektiv och med det lilla bordet gör den sig perfekt på t.ex. bolkongen. Finns i svart och vitt.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Bergerac 2-sits HV avslut byggbar med dyna - svart
Art.nr 4605HV-8-07
Bredd 117 cm
Höjd 88 cm
Djup 79 cm
Sitthöjd 50 cm
Vikt (kg) 39
Varumärke Brafab
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!