Sorba soffgrupp svart aluminium med dynor
Sorba soffgrupp svart aluminium med dynor Sorba soffgrupp svart ihopfälld förvaring

Sorba soffgrupp med dyna inkl. bord - svart

Pris 4 990 kr Ord. pris 7 295 kr
I lager
Art.nr
4670-8-79

Information

Sorba soffgrupp i svart.

Sorba är en komplett soffgrupp i aluminium med nätta dimensioner som klarar av mindre ytor. Innehåller en 2-sitssoffa, två fåtöljer och ett soffbord som lätt kan staplas och stuvas undan för förvaring. Finns i svart eller vitt utförande med grå dynor i färgäkta olefintyg.

Måtten avser fåtölj och soffa.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Sorba soffgrupp med dyna inkl. bord - svart
Art.nr 4670-8-79
Bredd 64/129 cm
Djup 69 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt (kg) 26
Varumärke Brafab
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.