Dynor

Dynor

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 73-96 of 996

per page
 1. Erpe dyna, låg - röd
  339 kr
 2. Ninja sittdyna - aqua cool
  189 kr
 3. Ninja sittdyna - midnight blue
  189 kr
 4. Ninja sittdyna, positionsstolar - aqua cool
  249 kr
 5. Ninja sittdyna, positionsstolar - midnight blue
  219 kr
 6. Ninja dyna, karmstol - aqua cool
  429 kr
 7. Ninja dyna, karmstol - midnight blue
  429 kr
 8. Ninja positionsdyna - aqua cool
  489 kr
 9. Naxos positionsdyna, hög - beige/ grå mönstrad
  289 kr
 10. Naxos positionsdyna, hög - grå/röd mönstrad
  289 kr
 11. Naxos däckstolsdyna inkl nackkudde - grå/ljusgrå mönstrad
  579 kr
 12. Naxos sittdyna - rosa mönstrad
  129 kr
 13. Naxos sittdyna - grå mönstrad
  129 kr
 14. Naxos sittdyna grå/ljusgrå mönstrad
  129 kr
 15. Naxos dyna, låg - grå mönstrad
  289 kr
 16. Naxos dyna, låg - grå/ljusgrå mönstrad
  289 kr
 17. Vallda dyna till fåtölj - offwhite
  1 069 kr
 18. Baden baden Canyon (tjock) - granitgrå struktur
  999 kr
 19. Solvagnsdyna Canyon (tunn) - antracitgrå struktur
  899 kr
 20. Solvagnsdyna Canyon (tunn) - röd struktur
  899 kr
 21. Solvagnsdyna Canyon (tjock) - granitgrå struktur
  1 099 kr
 22. Solvagnsdyna Canyon (tjock) - beige struktur
  1 099 kr
 23. Solvagnsdyna Canyon (tjock) - bordeaux struktur
  1 099 kr
 24. Solvagnsdyna Canyon (tjock) - offwhite struktur
  1 099 kr
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 73-96 of 996

per page

Dynor ökar myskänslan på uteplatsen

Dynor ger dig möjligheten att lyfta upplevelsen på din uteplats eller i din trädgård till en högre nivå. Dynor till utemöbler ger en ökad komfort och myskänsla samtidigt som det blir en del av inredningen. Detta gör att trädgården, altanen, uteplatsen tillsammans med hela huset får en enhetlig design och känsla. När solen tittar fram på sommarhalvåret så spenderar vi väldigt mycket tid i trädgården och på uteplatsen vilket gör det ännu viktigare att man ska ha sköna dynor att sitta i. Trädgårdsdynor ska ha en hållbar mjukhet samtidigt som att de ska hålla formen i utemöbeln i många år.

Det finns dynor för alla typer av utemöbler

Dynor finns i väldigt många varianter så att de passar i olika typer av matstolar, hammockar, solstolar, vilsängar, solvagnar och däckstolar. I vårt sortiment av trädgårdsdynor hittar du dynor med låg rygg, hög rygg, tjocka dynor, tunna dynor eller bara en sittdyna. Dynor till utemöbler finns i flera olika stilar och designer så det är bara att låta fantasin flöda. Den vanligaste färgskalan är oftast i grå eller beige men varför inte piffa upp trädgården med röda eller limegröna dynor.

Kvalitén avgör livslängden på trädgårdsdynan

Dynor till utomhusstolen vill du kunna njuta av länge vilket ställer höga krav på både tyg och stoppning. Kvalitetsskillnader mellan dynor ligger oftast i tygkvalitén som antingen består av bomull, polyester, dralon, strukturdralon eller premiumtyget Sunbrella. Dynor gjorda av bomull är ett billigt alternativ där du inte kan ha så stora krav på dynan under en längre tid. Polyester är ett lite bättre val men hållbarheten kan vara begränsad. Dynor gjorda av dralon eller strukturdralon håller däremot hög kvalité i både slitstyrka, fläckavvisning och färgbeständighet. Dynor av strukturdralon har du i många år så där kan det vara bra om färgvalet är genomtänkt. Sunbrella är ett tyg som är UV-beständigt och vattenavvisande. Dynor gjorda av Sunbrella är de mest exklusiva dynorna på marknaden och hållbarheten är väldigt lång. Har dynan en innerkudde av QuickDry-foam kan dynan stanna ute i trädgården eller på uteplatsen även när det kommer en sommarskur. Förvaring av dynor är också en viktigt del av din uteplats och vi har förvaringslådor och dynlådor i olika storlekar i vårt sortiment. Unna dina utemöbler ett riktigt lyft med nya och fräscha dynor av hög kvalité.

Kontakta oss via kundservice eller besök vår butik Sommarboden i Höllviken så kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av utemöbler, grillar, inredning, badkläder och leksaker.