Trill barstol stapelbar - vit
Trill barstol stapelbar - vit

Trill barstol stapelbar - vit

1 289 kr
Availability: In stock
Art.nr
353WH Brafab

Nyhet! Levereras 2020

Trill är en harmoniskt skulptural barstol från italienska Nardi. Stolen passar i offentliga miljöer såväl som i trädgården och terassen med sin tåliga konstruktion och material. 

Trill finns i fyra färger, antracit, moss grön, senapsgul och vit, alla med matt finish och snygga att kombinera med varandra. 

Brafab
Specifikation
Produktnamn Trill barstol stapelbar - vit
Art.nr 353WH
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 5.000000
Bredd 48 cm
Djup 51 cm
Höjd 86 cm
Sitthöjd 65 cm
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.