Trieste träparasoll 2,5m - taupe
Trieste träparasoll 2,5m - taupe

Trieste träparasoll 2,5m - taupe

1 689 kr
I lager
Art.nr
8846-25

Information

Trieste är ett vackert mellanstort träparasoll med en diameter på 2,5 m. Parasollet består av en 250g polyesterväv med hög färgäkthet och ram av FSC-märkt hårdträ (sycamore) med mattlackerad yta.

Stången är 2-delad med push-tilt-funktion för smidigare anpassning till solen. Detaljer av snygga och hållbara läderskoningar ger en extra touch.

För Trieste rekomenderas parasollfot med en vikt på minimum 35 kg.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Trieste träparasoll 2,5m - taupe
Art.nr 8846-25
Höjd 235 cm
Diameter 250 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.