Trieste träparasoll 2,5m - marin
Trieste träparasoll 2,5m - marin

Trieste träparasoll 2,5m - marin

Trieste träparasoll 2,5m – marin Brafab
1 689 kr
Availability: In stock
Art.nr
8846-1 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.50.

Trieste är ett vackert mellanstort träparasoll med en diameter på 2,5 m. Parasollet består av en 250g polyesterväv med hög färgäkthet och ram av FSC-märkt hårdträ (sycamore) med mattlackerad yta.

Stången är 2-delad med push-tilt-funktion för smidigare anpassning till solen. Detaljer av snygga och hållbara läderskoningar ger en extra touch.

För Trieste rekomenderas parasollfot med en vikt på minimum 35 kg.

Brafab
Specifikation
Produktnamn Trieste träparasoll 2,5m - marin
Art.nr 8846-1
Varumärke Brafab
Höjd 235 cm
Diameter 250 cm
GTIN 7393260145271
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!