Trefotsbord Oljad ek och elförzinkat stativ
Trefotsbord Oljad ek och elförzinkat stativ

Trefotsbord Oljad ek och elförzinkat stativ

2 860 kr
I lager
Art.nr
10274

Information

Paris, Milano, Barcelona… Bryggeriserien för tankarna till de stora metropolerna med sina blomstrande cafékulturer. Gruset knastrar under fötterna, det doftar nybryggt och det sorlas mellan borden. Bina surrar i blomsterrabatterna och oavsett om du äter croissant eller kanelbulle så är det svårt att hitta något som känns mer svenskt än en fika. Njut av ett stycke ursvensk cafékultur med internationell touch hemma i trädgården med Grythyttans Bryggeriserie.

Det minsta bordet i Bryggeriserien är mycket lättplacerat med sina Ø60 cm. Passar utmärkt till frukosten eller eftermiddagskaffet med tillhörande Bryggeristol.

Bryggeribordet har förzinkade stativ och trädetaljer i vitlackad/oljad ek eller obehandlad teak.

Priset avser Grythyttans trefotsbord i oljad ek med elförzinkat stativ.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Trefotsbord Oljad ek och elförzinkat stativ
Art.nr 10274
Höjd 72 cm
Diameter Ø 60 cm
Varumärke Grythyttan
Utförande Oljad ek
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!