Time out soffbord, liten - vit
Time out soffbord, liten - vit Time out soffbord, liten - vit Time out soffbord, liten - vit

Time out soffbord, liten - vit

7 850 kr
I lager
Art.nr
5021AW

Information

Time-out är designad av Strand + Hvass. Idén med Time-out soffborden var att skapa en serie småbord, med en modern design som ska passa många olika platser både fristående och tillsammans med andra möbler.

Time-out soffbord är tillverkat av aluminium och finns i två storlekar, litet och stort, representerade i tre färger: lavagrå, taupe och vit.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Time out soffbord, liten - vit
Art.nr 5021AW
Bredd 71 cm
Höjd 35 cm
Diameter
Djup 71 cm
Vikt (kg) 9
Varumärke Cane-line
Material Aluminium
Storlek Liten
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.