Tilos matbord 154-210x92 cm - antracit/grå
Tilos matbord 154-210x92 cm - antracit/grå

Tilos matbord 154-210x92 cm - antracit/grå

5 995 kr
I lager
Art.nr
4721-72-7

Information

Tilos är stilrena och snygga förlängningsbara matbord med butterflyskiva. Bordsskivan har en fin träkänsla och struktur av underhållsfri nonwood som passar till det mesta. Bordet står stabilt på en kraftig ram i aluminium, alltså ett idealiskt val för din trädgård.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Tilos matbord 154-210x92 cm - antracit/grå
Art.nr 4721-72-7
Längd 154/210 cm
Bredd 92 cm
Höjd 76 cm
Storlek 154-210x92 cm
Varumärke Brafab
Färg på underrede Antracit
Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.