Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna
Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna

Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna

22 900 kr
I lager
Art.nr
4423TSFTG

Information

Serien Square är en stilren soffgrupp i teak med dynor av grå Softtouch och QuickDry Foam. Square lounge stol är lika snygg som bekväm och tack vare den innovativa seatslide-funktionen går det enkelt att göra loungestolen till en däckstol.

Dynorna är gjorda i det smarta, innovativa materialet QuickDryFoam med ett unikt system för genomströmning av luft. Cane-lines SoftTouch tyg och det snabbtorkande skummet gör serien vädertålig och enkel att underhålla. Loungeserien är gjord i WWF-certifierad teak. Tyget på dynorna har känslan och utseendet av inomhusmöbler, men med egenskaper som passar utmärkt för utomhusbruk såsom att de är allväderståliga, enkla att rengöra och underhålla, UV-resistenta och icke absorberande samt fläckavvisande. Cane-line Soft-touch är en kombination av 48% fodrad polyester och 52% akryl.

I samma möbelserie finns även en soffa och ett bord som dessutom går att använda som pall.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Square lounge stol inkl. grå SoftTouch dyna
Art.nr 4423TSFTG
Bredd 73 cm
Höjd 68 cm
Diameter
Djup 87 cm
Sitthöjd 42 cm
Vikt (kg) 21
Varumärke Cane-line
Material Teak
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.